Last night, and night out

Dro en tur på en restaurant som het Easy Wine. Der fikk man et kort av servitøren, som man måtte putte inn i maskinen for å tappe vin. Man kunne velge 50ml, 100ml eller 150ml. Utrolig kult konsept. Vinbuffet med over 60 forskjellige viner fra forskjellige vindistrikt verden over. Tapp så mye du vil og betal når du går.

Det var veldig enkel mat her, mer et lunsj-sted enn et middagssted, men veldig god mat. Man kunne også bestille loff eller ost og kjeks her. 


Måtte også en tur på Sky-Bar, som ligger i 26 etasje av Raddinson Blu Hotel. Veldig fin utsikt over byen, samtidig som det var en utrolig fin bar med lav behagelig musikk, som det var mulig å prate til. Her må man regne med norske priser. 
Det siste vi var innom var denne kule baren. Aussie Pub. Sinnsykt kult sted, med kjempegod stemning. De hadde lotteri der hver kveld, altså du fikk et lodd hver gang du kjøpte noe i baren. Gjett hvem den heldige vinneren av to øl og to shots var den kvelden da? Jeg selvfølgelig. Det var utrolig moro. Hit ville jeg også, så absolutt tatt turen innom om jeg var i Riga. 

Nå kom det plutselig mange innlegg på en gang, men dette var det siste innlegget for denne gang fra Riga.
Over og ut til neste gang! Snakkes. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits