Fanget i hverdagen

Skole, jobb og rutiner. Kjenner du deg igjen? Akkurat nå føler jeg for å reise ut av landet. Komme meg vekk. Hoppe på den billigste flybilletten jeg finner og bare dra dit. Skal jo til London i oktober, men jeg føler liksom ikke at det er det samme. Der har jeg vært mange ganger før. Sånn cirka 5, 6 ganger kanskje? Syden teller heller ikke føler jeg. Var jo i Mallorca nå i sommer. En avslappende solferie er jo deilig, men det er jo måte på hvor masse man kan oppleve på en uke. Slike type ferier er kun for å slappe av, slikke sol, bade og spise god mat. 

Føler så for å oppleve noe nytt snart. Oppleve nye steder, nye ting og nye kulturer.  Jeg har ikke vært så alt for mye ute å reist i mitt liv. Da jeg var liten dro vi til familien som holder til i Finnmark i feriene. I helgene dro vi helst på skiturer og sykkelturer. Det er ikke det at jeg ikke er takknemlig for det, for dette er noe jeg fortsatt liker og gjøre. Det er bare det at jeg vil ut og oppleve litt av verden. For min del først Europa, siden det er billig for en ung sjel. Norge har så utrolig masse å by på, men her har jeg vært så og si hele livet mitt, så bare tanken på å komme seg utenfor landegrensene høres helt utrolig deilig ut.

Har vært på noen slike "hoppe på turer" med venninner før, og det er jo så utrolig moro. Det er bare det at det må passe for alle/begge samtidig. Hvorfor må det gjøre det? Hvorfor MÅ man liksom reise sammen med noen? Jo, fordi man skal liksom ikke dra på ferie alene. Ta en sjanse, tør å dra på tur alene om ingen andre har mulighet til å dra. Jeg har vært å reist mye rundt alene. Spesielt da jeg var i Irland.  Om du er redd for hva folk tenker om deg, så tenker man faktisk ikke "Herregud, hun må være en ordentlig "loner" fordi hun reiser alene". Jeg har heller opplevd at det er helt omvendt. Folk syns du er tøff, og for å ikke glemme sterk og selvstendig! Herregud, kjære nordmann, slipp deg litt løs a, det går helt fint!

Her er noen av mine "reise alene bilder", som jeg tok da jeg var i Irland. Tror ikke jeg har lagt de ut før.

Kinsale


Cork
Cork Gaol

Vært ute å reist i det siste? Noen steder å anbefale?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits